ABC overweegt Roseanne spin-off met Darlene

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ABC overweegt Roseanne spin-off met Darlene

ABC overweegt Roseanne spin-off met Darlene

|
|

Laatste update:

Vorige week kwam er een abrupt einde aan de Roseanne-reboot. Maar ABC heeft al plannen voor een doorstart!

Excuses

Afgelopen donderdag kwam Roseanne Barr in het nieuws na een racistische tweet. Hierin vergeleek ze de Afro-Amerikaanse Valerie Jarrett, adviseur van voormalig president Barack Obama, met een aap. Ondanks dat de comédienne snel haar excuses maakte, trok zender ABC nog dezelfde dag de stekker uit haar sitcom. Maar de zender is niet van plan om helemaal afscheid te nemen van de familie Conner…

Eigenwijs

Terwijl Roseanne op Twitter haar reputatie probeert te redden, maakt de zender plannen voor een spin-off. Hiermee vaart ABC verder op het succes van de reboot, zonder afhankelijk te zijn van iemand die online haar eigen glazen ingooit. Bronnen beweren dat een spin-off over Darlene volgens de zender de meeste kans van slagen heeft. Darlene begon als eigenwijze tienerdochter en is inmiddels alleenstaande moeder.

Omstreden

Darlene wordt al sinds 1988 gespeeld door Sara Gilbert. Op Twitter zal ze in ieder geval minder brokken maken dan haar televisiemoeder. Gilbert was een van de eerste collega’s die de omstreden tweet van Roseanne sterk veroordeelde!

Lees verder