Aart Staartjes ernstig gewond na ongeval brommobiel

Door Redactie
Aart Staartjes

Aart Staartjes is gisteren betrokken geraakt bij een zwaar ongeval. De Sesamstraat-acteur is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Traumahelikopter

Gisteravond meldden verschillende bronnen aan Shownieuws dat Aart Staartjes in het ziekenhuis lag na een ernstig verkeersongeluk. Omrop Fryslân bevestigde niet veel later dat het inderdaad om de 81-jarige acteur ging. Staartjes zou in Leeuwarden zijn aangereden door een auto, terwijl hij op zijn brommobiel zat. Daarbij raakte hij ernstig gewond. Zijn verwondingen waren zelfs zo serieus dat de traumahelikopter ter plaatse kwam om medische hulp te bieden.

Hersenschudding

Opvallend genoeg is het niet de eerste keer dat de traumahelikopter moest uitvliegen na een ongeval waarbij Aart Staartjes betrokken was. In 2014 viel hij van een ladder in zijn achtertuin, terwijl hij fruit aan het plukken was. Toen bleken de verwondingen mee te vallen: bij dat incident liep Staartjes een hersenschudding op. Het is nog niet bekend hoe het momenteel gaat met de Sesamstraat-acteur na de aanrijding van gisteravond. Ook wordt nog door de politie onderzocht hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. We hopen in ieder geval dat onze jeugdheld snel weer is hersteld!