6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Door Redactie
6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Iedereen heeft ooit wel eens een collega gehad die je maar niet kon uitstaan. Als je geluk hebt, kun je je baas vragen om niet samen ingedeeld te worden. Maar wat nou als het je baan was om te doen alsof die collega jouw allerbeste vriend van de hele wereld is? Dat gebeurt vaak in de acteerwereld. Soms zijn acteurs voor en achter de schermen beste vrienden, maar in sommige gevallen kan de relatie zo slecht zijn dat het de show of film kan beëindigen! Wij hebben zes on-screen BFFs op een rijtje gezet die elkaar in het echte leven haten.

Sarah Jessica Parker en Kim Catrral

Dit kwam recentelijk nog in het nieuws vanwege alle drama rond de derde Sex and The City-film die waarschijnlijk niet meer komt, vooral door de ruzie tussen Kim en Sarah Jessica. Alhoewel de twee in een groep van vier beste vriendinnen speelden, was de relatie tussen Samantha en Carrie juist onze favoriet. De twee hadden de beste chemie op het scherm en waren de meest memorabele personages. De vrouwen waren in het echte leven ook close, totdat Kim aan Sarah vroeg of ze haar wilde helpen met een salarisverhoging. Kim vond het namelijk niet eerlijk dat Sarah meer geld kreeg dan de rest. Sarah wilde niet helpen en dat zorgde voor de oorlog.

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Sarah Michelle Gellar en Alyson Hannigan

Sarah en Alyson zijn een paar van onze favoriete jaren negentig sterren. Het deed dus ook pijn toen we erachter kwamen dat die twee het niet altijd naar hun zin hadden tijdens het filmen van Buffy the Vampire Slayer. De eerste paar seizoenen gingen nog, maar toen de twee actrices steeds beroemder werden begon de relatie juist af te nemen. Ze geven beide aan dat het door de drukke planningen, stress, overwerken en de lange avondshoots kwam. De oorzaak van hun grootste ruzie was dat Sarah via een tijdschrift bekendmaakte dat ze ging stoppen met de serie, in plaats van het face to face door te geven aan haar collega’s. Ouch! De twee meiden zijn inmiddels wel weer vriendinnen.  

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Kenny Baker en Anthony Daniels

Kenny en Anthony waren de mannen achter onze favoriete Star Wars-droids C-3PO en R2-D2. In de film hadden de twee wat kibbelscènes, maar over het algemeen waren ze een goed duo. In realiteit was de relatie echter heel anders. Anthony was kennelijk constant onbeleefd tegen Kenny tot op het punt dat hij een bully werd genoemd. Kenny zei wel eens wat terug, maar de crew van de film onthulde dat de dingen die Anthony zei echt ongelofelijk waren. Een voorbeeld: hij noemde Kenny vaak ‘little person” en maakte grappen over zijn handicap.

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Betty White en Bea Arthur

Het is moeilijk om te denken dat iemand ooit ruzie kan krijgen met Betty White. Toch is het in dit geval waar. Betty en Bea waren in Golden Girls beste vriendinnen, maar zodra de camera stopte konden ze elkaar niet uitstaan. Betty onthulde dat Bea haar positieve energie haatte en soms boos of geïrriteerd raakte als Betty alleen al in een goede bui was. Ook zeggen sommigen dat Bea een beetje jaloers is op de populariteit van Betty.

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Blake Lively en Leighton Meester

You know you love me, xoxo Gossip Girl! Of in deze situatie juist niet… Blake en Leighton waren de populairste actrices van Gossip Girl. Ze waren in de serie ook echt best friends goals. Maar je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: in het echte leven haten ze elkaar. Ze had zelfs vaak ruzie op de set! Hoewel er veel geruchten rondgaan over waarom ze het niet met elkaar konden vinden, is het nooit toegegeven.

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten

Channing Tatum en Alex Pettyfer

Deze twee hunks van Magic Mike zijn al de zoveelste on-screen BFFs die elkaar eigenlijk niet konden uitstaan. Tijdens de podcast van Brett Easton bevestigde Pettyfer het nieuws. Zo vertelde hij dat ze niet goed met elkaar konden omgaan omdat: "Channing Tatum does not like me – and for many reasons, many being my own fault. I had a very negative past relating to the things that I had done on movies and the promotion of movies and Channing Tatum is an extraordinarily smart businessman”. Alex was ook niet te zien in het vervolg, Magic Mike XXL.

6 on-screen BFFs die elkaar in het echte leven haten