DC League of Super-Pets

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
DC League of Super-Pets

Recensie DC League of Super-Pets – Vol leuke knipogen naar DC en steekjes naar Marvel

|
|

Laatste update:

We hebben al de nodige animatiefilms met pratende dieren gezien, maar in DC League of Super-Pets hebben die beesten ook nog eens superkrachten!

 

We dachten altijd dat Superman in zijn uppie bij ons op Aarde was beland. Nu blijkt dat hij een hond bij zich had en die Krypto heeft eveneens superkrachten. Maar deze trouwe viervoeter voelt zich al snel buitengesloten wanneer zijn baasje zich met Lois Lane wil verloven. En het wordt er al helemaal niet beter op als een maniakale cavia (!) de wereld wil overheersen.

Hoezo onzichtbaar vliegtuig?

Zo krijgt het gebruikelijke superheldenverhaal, waarin het snode plan van een schurk moet worden gedwarsboomd, in DC League of Super-Pets extra leut doordat het om dieren gaat. Die zo hun eigen commentaar geven op die rare mensen: Wonder Womans ‘onzichtbare’ jet is inderdaad meer ‘doorzichtig’ – al weerhoudt dat de dieren er niet van hun kop ertegen te stoten.

DC Club van Super Pets

Leuke steekjes naar Marvel

DC League of Super-Pets put uit de grappenbak van films als The Secret Life of Pets, maar zit daarnaast vol leuke knipogen naar de superhelden van DC en steekjes naar Marvel, zodat het goed te genieten is voor alle leeftijden. Zoals het ‘hoort’ bij superheldenfilms heeft deze ook een leuke scène na de credits, die weer vooruitwijst naar een volgende productie...

 

Keanu Reeves is Batman

Er zijn in de originele versie een aantal toffe stemmen te horen – al is het wel even wennen dat die grote hond Ace net zo klinkt als het psychotische konijntje Snowball uit The Secret Life of Pets omdat ze allebei het geluid van Kevin Hart hebben. En Keanu Reeves, eerder op dreef als Duke Caboom in Toy Story 4, doet het hier leuk als niemand minder dan Batman.

DG League of Super Pets

Conclusie

DC League of Super-Pets is een geinige animatiefilm met pratende dieren, die een meerwaarde krijgt doordat die beesten over superkrachten beschikken, zodat er knipogen en steekjes richting de menselijke versies kunnen worden gemaakt.

DC League of Super-Pets is te zien in de bioscoop

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder