Kasteelvrouwe Emmy

Veronica Superguide logo
Kasteelvrouwe Emmy
NPOTV

Zoveel kost een overnachting bij Kasteelvrouwe Emmy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Kijkers van Kasteelvrouwe Emmy smullen elke week weer van de chaotische, maar altijd optimistische kasteeldame. Wie toe is aan een vakantie en graag een nachtje in het kasteel wil doorbrengen, kan makkelijk boeken. Maar hoeveel betaal je nou eigenlijk voor een overnachting in haar Château des Chauvaux? Wij zochten het voor je uit!

Welke kamers zijn er te vinden?

De website van Château des Chauvaux vermeldt twee soorten kamers. De ‘Chambre Sicarie’ en de ‘Chambre Blanche. Er is nog één extra kamer, de ‘Chambre Catherine’, deze kamer grenst aan de Sicarie en kan dan ook alleen geboekt worden in combinatie met die kamer.

Op de Insta-pagina heeft Emmy de hele renovatie van deze kamers bijgehouden, waardoor je het hele proces kan meemaken. Wie een nachtje wil spenderen in het kasteel, hoeft niet eens heel lang te sparen.

Wat mag dat dan kosten?

De prijzen gaan per seizoen en het ligt eraan hoeveel nachten je in het kasteel van Emmy wil blijven. Bij elke overnachting staat de kasteelvrouwe voor je in de keuken en krijg je er standaard een ontbijtje bij.

In zowel Chambre Blanche als de Chambre Sicarie kan twee personen. Prijzen zijn hetzelfde voor beide kamers. Er is ook nog een aangrenzende kamer bij de Sicarie, de Chambre Catherine. Voor twee personen betaal je in het laagseizoen voor één nacht 90 euro. Vanaf twee nachten betaal je voor twee personen 80 euro per nacht. In het hoogseizoen schiet de prijs ook omhoog: dan betaal je voor één nacht 100 euro en vanaf twee nachten ben je 90 euro per nacht kwijt.

Wie niet genoeg ruimte heeft in de Sicarie en nog een kamer extra wil, kan er dus voor kiezen de Catherine erbij te pakken. Hiervoor ben je in het laagseizoen 75 euro kwijt voor één nacht en vanaf twee nachten betaal je 70 euro per nacht. In het hoogseizoen betaal je voor een nachtje in de Catherine 85 euro en vanaf twee nachten ben je 80 euro per nacht kwijt. 

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag om 20.30 uur  te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder