Yolanthe Cabau, Instagram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau, Instagram

Zoontje Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder in film Just Say Yes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Niet alleen Yolanthe Cabau is te zien in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Just Say Yes, ook Xess Xava maakt zijn opwachting! In een interview vertelt de actrice over het acteerdebuut van haar zoontje.

Just Say Yes-crew houdt zich aan coronamaatregelen

Yolanthe Cabau speelt de hoofdrol in de nieuwe romantische komedie Just Say Yes. In een interview met De Telegraaf vertelt ze over de opnames van de film. Uiteraard gaat het er vanwege de coronacrisis wel iets anders aan toe dan anders… Yolanthe is echter blij dat men met naleving van de coronamaatregelen gewoon mag blijven draaien. Thuiszitten is volgens haar ook niet alles! Tegenspeler Edwin Jonker beaamt dat iedereen zich netjes aan de maatregelen houdt, zo draagt de crew mondkapjes en zijn de hoofdrolspelers (alweer!) getest op het virus.

Xess Xava naast Yolanthe in nieuwe romcom

Yolanthe geeft aan zich meteen weer thuis te voelen in Nederland. En wij weten wel waarom! Yolanthe heeft namelijk gewoon een stukje thuis meegenomen naar de set: zoontje Xess Xava is namelijk ook aanwezig. Wat heet: de kleine man heeft zelfs een rolletje gescoord in Just Say Yes! Tezamen met het dochtertje van Jim Bakkum mocht Xess Xava waterballonnen op Yolanthe gooien!

Benieuwd naar het eindresultaat? Just Say Yes is vanaf 28 januari 2021 in de bioscoop te zien.

P.S. Eerder vandaag was er trouwens ook al nieuws over Yolanthe. Zo menen insiders dat ze weer aan het daten is met ex-man Wesley Sneijder!

Lees verder