Zombiehit World War Z krijgt nu echt vervolg en Brad Pitt keert terug!

Veronica Superguide logo
Zombiehit World War Z krijgt nu echt vervolg en Brad Pitt keert terug!

Zombiehit World War Z krijgt nu echt vervolg en Brad Pitt keert terug!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het hing al in de lucht maar nu is 'ie dan toch echt officieel bevestigd; de z-quel van World War Z! Brad Pitt speelt weer de hoofdrol en David Fincher staat achter de camera.

En die twee zijn een gouden duo. Fight Club en Se7en? Ja, dat zijn films van David Fincher mét Brad Pitt. Het zombievervolg op World War Z klinkt dus nu al veelbelovend. De film gaat in juni 2019 in productie. 

Wie, wat, waar?

Heb je even een reminder nodig? Deeltje één kwam alweer een tijd geleden uit, in 2013 om precies te zijn. Pitt speelt Gerry Lane, een ex-UN-medewerker. Hij krijgt de loodzware taak om de zombie-uitbraak te stoppen. 

Vers vlees

Samen met een stel knappe koppen komt hij erachter dat zombies alleen in 'zuiver' vlees happen; mensen die ziek zijn, worden overgeslagen. De film deed het énorm goed in de bios en had een flink budget. We zijn alvast erg benieuwd, want met Fincher aan het roer krijgt de sequel vast een hele andere (duistere) toon.     

Zombies waggelen nog steeds massaal rond op je scherm. Zo krijgt ook de zombie-klassieker Train To Busan een vervolg slash remake. The Conjuring-regisseur James Wan gaat 'm produceren!     

Lees verder