Zo ziet Christian Bale er in Thor: Love and Thunder uit

Thor: Love and Thunder

Marvel Studios bracht vorige maand al een teaser uit van de nieuwe Thor-film. Maar nu is de officiële trailer te zien, zo meldt comicmovie.com en daarin zien we hoe Thor het opneemt tegen zijn dodelijkste vijand ooit!

Dodelijke vijand

In de nieuwste film krijgt Thor Odinson (Chris Hemsworth) te maken met wat misschien wel zijn dodelijkste vijand ooit is. In de trailer krijgen we een eerste impressie van deze vijand: Gorr the God Butcher. Deze slachter van goden wordt gespeeld door Christian Bale. We zien de acteur als een enge witte verschijning met littekens in z’n gezicht in deze officiële trailer.

Oude bekenden en nieuwe gezichten

We krijgen veel oude bekenden uit de vorige films te zien, al zien we zijn ex-liefje Jane in een nieuwe gedaante als the Mighty Thor, tot grote verbazing van Thor kan ze verrassend goed overweg met Mjolnir. Daarnaast zien we ook Valkyrie (Tessa Thompson) terug. Regisseur Taika Waititi neemt de rol van Korg weer op zich. 

Een nieuw gezicht is die van Zeus, deze god wordt gespeeld door Russell Crowe. Dat Russell een rol zou krijgen werd vorig jaar bekendgemaakt. Marvel had zijn deelname aan de film graag geheim willen houden, maar dit lukte helaas niet.

Waar gaat Thor: Love and Thunder over?

In Thor: Love and Thunder neemt Thor het op tegen Gorr the God Butcher. Deze nieuwe vijand wil alle goden laten uitsterven. Omdat de God of Thunder de klus niet alleen kan klaren roept hij hulp in van Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane om een einde te maken aan the God Butcher.

Check de trailer hier!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.