Zo lang zat Zoe Saldana in de make-up voor Guardians Of The Galaxy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zo lang zat Zoe Saldana in de make-up voor Guardians Of The Galaxy

Zo lang zat Zoe Saldana in de make-up voor Guardians Of The Galaxy

|
|

Laatste update:

Sinds Koningsdag rennen we allemaal massaal naar de bioscoop om Guardians Of The Galaxy Vol.2 te aanschouwen. En dat is maar goed ook, want dan heeft Zoe Saldana ten minste niet voor niets dagelijks drie uur in de make-up gezeten!

Timelapse

Onlangs deelde actrice Zoe Saldana, die Gamora speelt, een timelapse-video op Twitter, waarin je precies ziet hoe veel tijd en moeite er in de complete metamorfose wordt gestoken. Maar liefst drie uur moest de actrice zich dagelijks vermaken met haar telefoon om vervolgens als Gamora de make-uptrailer weer uit te rollen. Gelukkig vond Saldana de lange sessies niet zo erg, vertelt ze aan Metro: “Het helpt me ook hoor, al die make-up. Als ik klaar ben en in de spiegel die groene huid en dat rode haar zie, dan komt Gamora wel echt in mij tot leven.”

Backstage

Saldana en haar collega’s waren tijdens de opnames niet vies van een filmpje of fotootje vanaf de set. En die onthouden we je dan ook niet!

Guardians Of The Galaxy Vol.2

In Guardians Of The Galaxy Vol.2 komt Star-Lord (Chris Pratt) eindelijk oog in oog te staan met zijn vader (Kurt Russell). Gezellig bijkletsen is er niet bij, want vanuit alle uithoeken van het universum verschijnen schurken die de Guardians het leven zuur maken. De Guardians moeten hun krachten bundelen met voormalige vijanden Yondu en Nebula om de aanvallers te overmeesteren.  

Lees verder