Zo heet de nieuwe Rambo-film!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zo heet de nieuwe Rambo-film!

Zo heet de nieuwe Rambo-film!

|
|

Laatste update:

Sylvester Stallone begon vorige week met de opnames van de vijfde Rambo-film. De titel is nu officieel bekend en we vrezen dat dit John Rambo’s laatste uitje wordt…

Volgens The Hollywood Reporter krijgt de actiefilm de titel Rambo 5: Last Blood. In de filmwereld is natuurlijk alles mogelijk, maar het lijkt er dus op dat dit de laatste keer is dat we Sylvester Stallone als getraumatiseerde soldaat zien.

Rambo No. 5

Vorige week zagen we de eerste beelden van de film. John Rambo woont tegenwoordig in Mexico, vandaar de cowboy-outfit(!), en krijgt het aan de stok met mensenhandelaren. Samen met een journaliste (Paz Vega) probeert Rambo om een groep mensen uit hun klauwen te redden. 

Rambo kennende gaat dit er niet zachtzinnig aan toe! Check de samenvatting van de vierde John Rambo (2008) nog maar even.

Misschien is een passend einde als dat van Wolverine, in Logan (2017), helemaal geen slechte afsluiter voor John Rambo. Het liefst gunnen we hem natuurlijk een vredige oude dag op het Mexicaanse platteland, maar dat lijkt er niet in te zitten.

We maakten kennis met John Rambo in het actiedrama First Blood. Na zijn terugkeer uit Vietnam wordt Rambo slecht behandeld door zijn Amerikaanse landgenoten, waarna hij het recht in eigen hand neemt. In Rambo: First Blood Part II werd hij naar Vietnam gestuurd om krijgsgevangenen te bevrijden.

Rambo-oh...

Rambo III, waarin onze held tegen de Russen streed in Afghanistan, werd zelfs opgedragen aan de ‘dappere moedjahedien’. Deze verwijzing werd na de aanslagen van 11 september 2001 stilletjes uit de aftiteling verwijderd… In 2008 kwam Stallone voor het laatst in actie, in het bizar gewelddadige John Rambo. Met de titel Last Blood lijkt de cirkel nu rond.

De opnames voor Rambo 5: Last Blood vinden op dit moment plaats in Bulgarije. De film staat gepland voor het najaar van 2019.

Lees verder