Thanos in Avengers Endgame

Veronica Superguide logo
Thanos in Avengers Endgame

Zo had Baby Thanos eruit kunnen zien in Avengers: Endgame

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Thanos is de grootste bedreiging van het Marvel-universum. Maar zelfs de meest megalomane superschurken waren ooit schattige baby’s. Hoewel, schattig…?

Zuigeling

Het zal je niet ontgaan zijn: Baby Yoda verovert momenteel het internet! Maar het had weinig gescheeld of Baby Thanos was de zuigeling uit The Mandalorian voorgegaan. In een vroege versie van het scenario van Avengers: Endgame zou de superschurk namelijk in zijn (zeer) jonge jaren te zien zijn. Ontwerper Ian Joyner, die ook meewerkte aan Marvel-films als Black Panther, Captain Marvel en Thor: Ragnarok, kreeg dan ook alvast de opdracht Baby Thanos vorm te geven.

Ruimtemaniak

Joyner deelde zijn ontwerp van Baby Thanos dit weekend op Instagram. “Ik heb een paar ontwerpen gemaakt om te zien hoe onze favoriete paarse ruimtemaniak eruit zou zijn als baby. Hoewel de scène de eindversie van Avengers: Endgame niet heeft gehaald, was het geweldig om eraan te mogen werken”, zo schrijft hij bij zijn illustratie. Baby Thanos mag dan een stuk minder knuffelbaar zijn dan Baby Yoda, toch is het balen dat hij de eindstreep niet heeft gehaald. Maar gezien Avengers: Endgame de langste Marvel-film ooit is, kunnen we ons voorstellen dat er een paar pijnlijke keuzes moesten worden gemaakt. Gelukkig hebben we de foto nog!

Lees verder