Zijn de nieuwe Wie is de Mol?-kandidaten ontdekt?

Door Robin Heerkens
Charlotte Nijs

Wij zijn eigenlijk nog steeds een beetje in de ban van het geweldige Wie is de Mol?-jubileumseizoen, met Jeroen Kijk in de Vegte als Mol, maar Molloten beginnen alvast vooruit te kijken. Mogelijk hebben ze al (deels) ontdekt welke BN'ers er meedoen aan het 2021-seizoen!

Eerder lekte ook al uit wáár de opnames dit jaar (mogelijk) plaatsvinden: Tsjechië, ontdekt door een stel vakantiegangers die vervolgens Shownieuws inschakelden. Het is allemaal nog niet bevestigd, dus neem het met een korreltje zout! Anyway: die foto's zouden van eind september dateren, wat betekent dat de opnames vermoedelijk tussen eind augustus, september en misschien zelfs begin oktober plaatsvonden. Nou... sommige BN'ers waren toen opvallend stil op sociale media!

Kandidaten Wie is de Mol? 2021

Op de sociale media van Wie is de Mol?-fanaccounts gaan veel namen rond. Verslaggever Dennis Schouten, die je kent van Powned, zou een periode afwezig zijn geweest. GTST-held Erik de Vogel zat een tijdje niet in de soap der soaps. Maar heel specifiek kunnen we deze twee bevindingen niet noemen. Gelukkig zijn er ook al wat concrete leads. Een van de bekendste WIDM-fan-insta's. @wieisdemolhintsnl, heeft alvast deze twee namen voor ons! Inclusief uitleg: 

Nog meer kandidaten

Er circuleren ook nog meer namen hoor, maar de twee hierboven zijn tot nu toe ook het concreetst. Bijvoorbeeld ook om dat presentator Rik van de Westelaken en Charlotte elkaar nu volgen (of deden ze dat toch al?). Uiteraard willen we je de andere potentiële deelnemers ook gerust laten zien, alleen zit daar verder weinig uitleg bij. Behalve dan dat ze afwezig waren op sociale media rondom de vermeende opnameperiode. 

Wie is de Mol? 2021 is vanaf 2 januari te zien op NPO 1.