OMG: Ziggo maakt Formule 1finale gratis beschikbaar!

Door Redactie
Max Verstappen

Iedereen die niet betaalt om Formule 1 te zien, kan nu alsnog achter de buis gaan zitten. De finale des finales is namelijk voor slechts nul euro te zien op Ziggo Sport!

Succesformule 

Dat maakt Ziggo Sport bekend via de website van VodafoneZiggo. Dit bloedstollende raceseizoen is vaak de talk of the town, en Max verstappen kan zondag voor het eerst wereldkampioen worden. Daarom is er meer dan alleen de race van zondag beschikbaar. “Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien.” 

Je hebt verschillende opties om de race te checken. “Dat kan via Ziggo Sport op kanaal 14, maar ook via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, die te verkrijgen zijn bij nagenoeg alle distributiepartijen in Nederland.

Finale niet betale

Max Verstappen staat dit weekend tegenover Lewis Hamilton voor de waanzinnig spannende ontknoping van het F1-seizoen. Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport, voelt zijn hartslag al stijgen. “Spannender dan de race komende zondag wordt het niet.Van zo'n unieke sportgebeurtenis moet heel Nederland kunnen meegenieten. Vandaar dat wij besloten hebben het raceweekend voor iedereen beschikbaar te maken.” 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.