Zien: Duncan Laurence zingt Songfestivalnummer Arcade voor het eerst live

Veronica Superguide logo
Zien: Duncan Laurence zingt Songfestivalnummer Arcade voor het eerst live

Zien: Duncan Laurence zingt Songfestivalnummer Arcade voor het eerst live

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisterenavond puilde de AFAS Live uit van de Songfestival-fans. Tijdens Eurovision in Concert mocht onze Duncan zijn nummer Arcade voor het eerste live op een podium zingen!

En dat bracht hij er supergoed van af! Foutloos en overtuigend, schrijft NU.nl. Hij werd verreweg het hardst toegejuicht, aldus het AD. Kortom: het was top. Duncan mocht als allerlaatste optreden en dat zag er zo uit:

Eurovision in Concert

Het Eurovision in Concert-event in de AFAS Live is inmiddels best belangrijk. Gisteren stonden er in totaal 28 landen op het podium. Zo krijgt iedereen alvast een heerlijk voorproefje voor het échte Eurovision-spektakel in mei. Ook belangrijk: de bookmakers zaten stiekem verstopt in de zaal!

Nummer één

En Duncan staat nog altijd helemaal boven in de lijst van de bookmakers. Komt Eurovision volgend jaar naar Amsterdam? Burgemeester Femke Halsema nam er in ieder geval al een voorschot op, zo is te zien in deze reportage van RTL Boulevard.

Blote billen

Tijdens zijn show van gisteren hield Duncan zijn kleren gewoon aan – ook al showt hij in de clip van zijn internationale hit Arcade de inmiddels beruchte blote billen. Wat hij op het Songfestival precies gaat doen, moet nog even geheim blijven.

Het Songfestival vindt plaats van 14 tot en met 18 mei in Tel Aviv! Duncan komt voor het eerst in actie tijdens de tweede halve finale.

Lees verder