Zangeres Esmée Smit wint Topper Gezocht

Veronica Superguide logo
Zangeres Esmée Smit wint Topper Gezocht

Zangeres Esmée Smit wint Topper Gezocht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Esmée Smit is de winnares van de talentenjacht Topper Gezocht. De zangeres zal zich eind mei bij De Toppers voegen in de Johan Cruijff ArenA!

Tranen

Gisteravond bereikte de talentenjacht Topper Gezocht haar ontknoping. Esmée Smit mag zich na de finale de vijfde Topper noemen! De zangeres uit Assen reageerde in Facebook-video emotioneel op haar overwinning: “Ik heb de tranen nog steeds in mijn ogen staan. Ik wil heel graag proosten. Ik mag het eindelijk hardop zeggen: ik ben de vijfde Topper!” Verder bedankt Esmée de kijkers en haar nieuwe collega's René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit voor hun steun.

Circusdirecteur

Esmee maakte al tijdens haar auditie indruk op de Toppers-jury toen ze verkleed als circusdirecteur 'I'm So Excited' zong. Ze staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium in deJohan Cruijff ArenA en mag samen met hen een medley zingen ten overstaan van 65.000 mensen. Dat is best intimiderend, maar de kersverse winnaar heeft er alle vertrouwen in: “Ik ga knallen, dat beloof ik. Ik vind het zo vet, ik ga echt verder de muziek in. Ik zie jullie in de ArenA!”

De finale van Topper Gezocht is terug te zien via KIJK.nl.

Lees verder