Zac Efron kruipt in de huid van Ted Bundy

Veronica Superguide logo
Zac Efron kruipt in de huid van Ted Bundy

Zac Efron kruipt in de huid van Ted Bundy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zac Efron kruipt in de huid van seriemoordenaar Ted Bundy in de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, aldus Variety. Bundy vermoordde in de jaren 70 zeker dertig jonge vrouwen en misbruikte een aantal van hen voor en na hun dood.

Vriendin Bundy

In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile wordt het verhaal van de crimineel verteld vanuit het oogpunt van zijn vriendin Elizabeth Kloepfer. Zij gaf Bundy uiteindelijk aan bij de politie. De film wordt geregisseerd door Joe Berlinger, bekend van onder meer de Paradise Lost-documentaire. Het script van de film won in 2012 de Nicholl Fellowship in Screenwriting, de prestigieuze scriptwedstrijd van Oscarorganisatie The Academy. 

Buitengewoon veelzijdig

Een van de producers van de film, Nicholas Chartier, is zeer te spreken over hoofdrolspeler Efron: “Ik probeer al heel lang om met Zac samen te werken. Van zijn dramatische rol in Paperboy tot aan zijn hilarische optreden in Neighbors, hij blijft indruk maken met zijn buitengewone veelzijdigheid. We zien er enorm naar uit om hem in deze fantastische rol te zien.”

Opnames

Volgens The Hollywood Reporter portretteert de film Bundy als "verdorven en tegelijkertijd angstaanjagend normaal". Opnames voor de film gaan in oktober van start, weet Variety te vertellen. Naast Zac Efron zijn er nog geen andere acteurs bekendgemaakt.

Lees verder