Yvon Jaspers geeft update na schokkend nieuws over tv-hond Tommy

Naast Yvon Jaspers is haar hond Tommy inmiddels ook een vast gezicht in Boer Zoekt Vrouw. Dit weekend sloeg het noodlot toe voor de viervoeter: hij werd aangevallen door een andere hond. Yvon geeft een update over hoe het nu met Tommy gaat.
 

Yvon Jaspers en Tommy
© NPO

Tijdens een wandeling van Yvons zoon en Tommy ging het gruwelijk mis. De tv-hond werd te grazen genomen door een 'enorme hond'. "Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen", liet Yvon gisteren weten. "Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag… Ik kan niet meer stoppen met huilen…". De presentatrice deelde beelden van een trillende Tommy die zwaar gehavend is.

Let op: schokkende beelden

Verwondingen

Enorm veel mensen leven mee met de trouwe viervoeter, en niet alleen omdat hij zélf een grote fanbase heeft met dank aan Boer Zoekt Vrouw. Daarom houdt Yvon haar volgers op de hoogte van Tommy's gezondheid. "Dankjewel voor al jullie lieve medeleven", begint ze op Instagram Stories. "Wij tobben het hele weekend met ellendige verwondingen, antibiotica, medicijnen en nachtelijke spoken." 

Gevarenzone

Tommy is nog niet uit de gevarenzone: de komende vier dagen zijn kritiek. Hij is ook nog helemaal niet de oude, wat de tv-hond wil alleen maar onder een tafel liggen. Gelukkig wordt hij wel uitstekend verzorgd en in de gaten gehouden door Yvon en haar gezin.