Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder, scheiding

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder, scheiding

Yolanthe Cabau heeft biografie Wesley Sneijder niet gelezen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vertelden jullie eerder al over die nieuwe biografie van Wesley Sneijder. In Sneijder doet Wesley nogal wat onthullingen, ook over zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau. Je zou denken dat Yolanthe de biografie daarom wel gelezen zou hebben… Niets blijkt echter minder waar!

Wesley hoopt dat het goedkomt met Yolanthe

De nieuwe biografie van Wesley Sneijder belooft lekker smeuïg leesvoer te bieden! Zo vertelt de voormalig profvoetballer openhartig over feestjes met vrouwen en drank. Ook doet hij in zijn boek Sneijder een aantal onthullingen over zijn relatie met Yolanthe Cabau. Je leest bijvoorbeeld hoe de twee elkaar ontmoet hebben en waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Gelukkig lezen we ook dat het contact goed verloopt én dat Wesley een verzoening niet uitsluit. We gingen er daarom van uit dat Wesley de passages over hun relatie eerst wel even aan Yolanthe had voorgelegd…

Yolanthe heeft biografie Sneijder niet gelezen

Het management van Yolanthe laat echter aan RTL Boulevard weten dat zij het boek niet heeft gelezen! Daarnaast wil ze ook geen commentaar geven. Dat feit werd vanochtend bevestigd tijdens De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Wesley gaf toen aan nog nergens een reactie van Yolanthe te hebben gelezen. Wel liet hij ook daar doorschemeren dat hij hoopt de breuk nog te lijmen: "Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig."

Yolanthe liet zich eerder overigens ook al openhartig uit over de scheiding. Zij vertelde bijvoorbeeld over het wegvallende vertrouwen tussen de twee.

Lees verder