Yes! Seizoen 5 van De Verhulstjes is onderweg

Het barst in Nederland van de populaire real-life soaps als Chateau Meiland, De Bevers en Massa is Kassa. Ook de Vlaamse mediamagnaat Gert Verhulst heeft goed nieuws: zijn reality-soap De Verhulstjes krijgt een nieuwe reeks.

De Verhulstjes

Gert Verhulst sloop met de beroemde hond Samson de Nederlandse huiskamer binnen, en met zijn bedrijf Studio 100 is hij de grote man achter o.a. K3, Kabouter Plop en Mega Mindy. In De Verhulstjes volgen we hem met zijn vrouw Ellen en zijn kinderen Viktor en Marie Verhulst.

Niets zo mooi

Volgens Gert mag hij nog niets vertellen over het nieuwe seizoen van De Verhulstjes, maar zijn er wel leuke plannen voor het programma. “Ik kijk er erg naar uit!” Volgens de mediatycoon is zijn familie voorlopig nog niet van plan om te stoppen met het programma. “Er is niets zo mooi als met je kinderen en vrouw een programma te maken. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren.”

Gert de BN’er

De dagen van Samson & Gert zijn definitief voorbij, maar we zien Gert en Viktor soms ook op de Nederlandse tv voorbijkomen. Een tijdje geleden stalen ze nog de show in The Masked Singer! Wanneer seizoen 5 van De Verhulstjes start is nog niet bekend: waarschijnlijk zien we Gert, Ellen, Viktor en Marie binnenkort weer terug op Videoland.