Wreck-It Ralph 2 heeft een nieuwe ster: Gal ‘Wonder Woman’ Gadot!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wreck-It Ralph 2 heeft een nieuwe ster: Gal ‘Wonder Woman’ Gadot!

Wreck-It Ralph 2 heeft een nieuwe ster: Gal ‘Wonder Woman’ Gadot!

|
|

Laatste update:

Wreck-It Ralph en Vannellope ontmoeten op het internet een stoere straatracester. Haar stem lijkt wel érg veel op die van… Wonder Woman!

De Israëlische Gal Gadot vergaarde wereldfaam met rollen in The Fast And The Furious 5-7 én natuurlijk als Wonder Woman, in haar eigen film en in Justice League. Gadot speelt in Wreck-It Ralph 2 een stoere straatracester, met de naam Shank, zo meldde ze zojuist via Twitter.

Shank

Shank is een personage in een gewelddadig online racespel: Slaughter Race. Vannellope (Sarah Silverman) moet aan dit spel meedoen om een nieuw stuur voor haar kart te winnen. Dáárvoor reist ze immers met Ralph (John C. Reilly) naar het internet!

Slaughter Race is echter andere koek dan het mierzoete Sugar Rush! Zonder nieuw stuur wordt de arcadekast waar Vannellope in woont waardeloos en weggegooid: er staat dus heel wat op het spel!

Aanvankelijk lijkt Shank een gemeen wijf, maar al snel blijkt ze het hard op de goede plaats te hebben. Vannellope kijkt tegen de straatracer op als tegen een grote zus.

Pyjamaprinsessen

Eerder deze week werd het internet ook al collectief gek, vanwege een previewfoto uit Ralph Breaks The Internet. De verschillende Disney-prinsessen, waaronder Vannellope, hielden een relaxt pyjamafeestje, zonder moeilijke jurken.

Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 draait vanaf 12 december te zien in de Nederlandse bioscoop.

Lees verder