Wow! Auditietape van 11-jarige Logan-actrice Dafne Keen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wow! Auditietape van 11-jarige Logan-actrice Dafne Keen

Wow! Auditietape van 11-jarige Logan-actrice Dafne Keen

|
|

Laatste update:

De 11-jarige actrice Dafne Keen verbaasde vriend en vijand met haar acteerskills in het superheldendrama Logan. Nu heeft 20th Century Fox haar auditietape vrijgegeven.

Dafne vs. Wolverine

Om je tegenover grootheid Hugh Jackman staande te houden moet je van goede huize komen. Zeker als je 11 jaar bent en de Australische acteur in Wolverine-stijl je de huid vol scheldt. Pittig, maar geen probleem voor Dafne, die zonder moeite een hele heftige scène uit haar mouw schudt. Bekijk de hele auditie hierboven.

Patrick is fan!

Acteerveteraan Sir Patrick Stewart (Charles Xavier) was erg onder de indruk van de Spaanse actrice. “Ik weet nog dat James mij een tape stuurde van haar, dat was al erg goed. In de video vraagt ze vervolgens of ze een stukje mag improviseren. Ze deed toen een eigen versie van de scène en het was een van de beste audities die ik ooit heb gezien”, aldus de acteur.

Logan

Logan is vanaf vandaag te downloaden als Digital HD via services als iTunes. De X-Men-film kwam begin dit jaar in de bioscoop en werd erg goed ontvangen door de internationale pers. Sommige critici noemden de film zelfs de beste superheldenfilm in jaren. Logan, over een zwakke, oude Wolverine, werd geregisseerd en geschreven door James Mangold. Het was Hugh Jackmans laatst keer als de mutant.

Lees verder