Widows: nieuwe trailer van misdaadthriller boordevol sterren!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Widows: nieuwe trailer van misdaadthriller boordevol sterren!

Widows: nieuwe trailer van misdaadthriller boordevol sterren!

|
|

Laatste update:

Als hun echtgenoten een bankoverval finaal verprutsen, blijven hun echtgenotes achter met de scherven. Met frisse tegenzin beramen ze zélf een grote kraak, om hun kinderen te redden van de maffia!

De mannelijke bankrovers, Liam Neeson, Manuel Garcia-Rulfo (Murder On The Orient Express), Garrett Dillahunt (Fear The Walking Dead) en Jon Bernthal (The Walking Dead, The Punisher) spelen voor de verandering eens niet de hoofdrol. 

Hun kraak gaat faliekant mis, waardoor ze allemaal onder de zoden belanden! Hun weduwes, Viola Davis (How To Get Away With Murder), Michelle Rodriguez (The Fast And The Furious), Elizabeth Debicki (The Great Gatsby) en Cynthia Erivo (hopelijk in een doorbraakrol) blijven berooid achter…

Het criminele ‘slachtoffer’ van de diefstal (Bryan Tyree Henry) wil zijn poen echter terug, en bedreigt de weduwes met de dood. De dames hebben geen andere keus dan zélf het misdaadpad te kiezen.

Megacast

Robert Duvall en Colin Farrell spelen vader en zoon Mulligan; machtige, maar schimmige figuren met lijntjes naar de onderwereld. De twee hebben elkaar al in geen jaren gesproken, maar raken ook bij de plannen van de weduwes betrokken.

Naast het sterrenensemble zien we o.a. Daniel Kaluuya (Get Out), Carrie Coon (The Leftovers, Fargo) en Michael Harney (Orange Is The New Black). De film is geregisseerd door Steve McQueen (12 Years A Slave) en medegeschreven door Gillian Flynn (Gone Girl). Het aantal klinkende namen grenst aan het onwaarschijnlijke!

Aanvankelijk zou Widows in januari 2019 in de bioscoop verschijnen, maar we kunnen een stuk eerder genieten van het sterrenensemble. De misdaadfilm wordt op 22 november in de bioscoop verwacht.

Lees verder