Werkt Don’t Breathe-regisseur Fede Alvarez aan Evil Dead 2?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Werkt Don’t Breathe-regisseur Fede Alvarez aan Evil Dead 2?

Werkt Don’t Breathe-regisseur Fede Alvarez aan Evil Dead 2?

|
|

Laatste update:

Fede Alvarez maakte naam met horrorkrakers als Don’t Breathe en de Evil Dead-remake. Op Twitter hintte de regisseur wat zijn volgende project kan zijn!

Remake

Regisseur Fede Alvarez joeg talloze mensen de stuipen op het lijf met Don’t Breathe en de remake van de horrorklassieker The Evil Dead. Sindsdien hoeft de regisseur zich niet te vervelen: momenteel werkt hij aan de thriller The Girl in the Spider’s Web. Daarna kan hij aan de bak met een spin-off van Labyrinth, de fantasyklassieker uit 1986 van Jim Henson. Maar op Twitter hint de regisseur alweer op twee nieuwe toptitels!

Poll

In een poll op het sociale netwerk vroeg Alvarez aan zijn fans wat zijn volgende film moest worden. Zijn volgers konden kiezen tussen Don’t Breathe 2, Evil Dead 2 of stoppen met films maken. Evil Dead 2 won overtuigend. Niet minder dan 70% van de bijna 10.000 stemmen kozen voor een vervolg op zijn horrorhit uit 2013. Als die net zo intens wordt als zijn voorganger, zijn we helemaal down met dat plan!

De fans van Don’t Breathe hoeven overigens niet te treuren: een vervolg op die horrorhit werd al in 2016 aangekondigd. Maar als Alvarez een man van zijn woord is, moeten we dus nog even wachten op Don’t Breathe 2.

Lees verder