Welke toffe series en films zijn er offline via Netflix te bekijken?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Welke toffe series en films zijn er offline via Netflix te bekijken?

Welke toffe series en films zijn er offline via Netflix te bekijken?

|
|

Laatste update:

Feest: sinds gisteren zijn verschillende series en films offline te bekijken via Netflix. Helaas nog niet alles dus. Wij zetten een aantal favorieten op een rijtje!

Hoe werkt het?

Maar eerst nog even een korte uitleg over het offline kijken. Er is nu een update voor de Netflix-app beschikbaar voor (voorlopig) telefoons en tablets met iOs va 8.0 en Android va 4.4.2. Zodra je de app hebt geüpdatet, staat er linksboven in het menu een extra zoekfilter waaronder alle series en films te vinden zijn die je kunt downloaden. Haal je favo serie of film binnen en nu kun je in de trein, op de wc, het vliegtuig - of waar dan ook - gaan genieten!

Favoriete series!

Wij zetten alvast een aantal toffe series voor je op een rijtje. Fans van horror/thriller zullen heel blij worden van de mysterieuze hitserie Stranger Things, over een moeder die niet rust tot haar vermiste zoon gevonden is. Maar ook de series Scream, Penny Dreadful (een man probeert zijn dochter uit de klauwen van een vampier te redden), Black Mirror (de serie met een mysterieuze en dreigende kijk op technologie), Orange is the New Black en The Killing zijn te bekijken.

Actie en komedie

Wie van een beetje actie houdt wordt blij van Narcos over drugsbaron Pablo Escobar en spierbundel en superheld Luke Cage. Om te lachen moet je kijken naar Unbreakable Kimmy Schmidt, The Ranch (met Ashton Kutcher) of Grace and Frankie, waarin twee vrouwen erachter komen dat hun mannen homo zijn.

Welke films?

Uiteraard zijn er ook een heleboel films offline beschikbaar? Maar omdat je waarschijnlijk door alle 'film' bomen het bos niet meer ziet, zoeken wij alvast een paar mooie voor je uit. Voor wie zin heeft in wat komedie: Sex and the City en Friends with Benefits staan erop! Liever horror/thriller, dan kun je uit de voeten met Prisoners waarin met man en macht naar een vermist meisje wordt gezocht of Insidious, waar er onverklaarbare dingen in een groot huis gebeuren.

Filmpje erbij!

Hou je van science fiction en fantasy: The Hunger Games: Catching Fire en The Twilight Saga: Breaking Dawn 2 zijn te downloaden. Voor de actiefans is er Fast & Furious 7 en Red 2, over een gepensioneerde CIA-agent die met zijn team een vermist nucleair wapen probeert te vinden. En voor de romantische touch: Fifty Shades of Grey.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder