Welke BN'ers doen mee aan Kamp van Koningsbrugge Special Edition?

Door Emma de Wijer
Kamp van Koningsbrugge special edition

Geen ruimte voor sterallures en speciale behandelingen in Kamp van Koningsbrugge. Tóch doen er tien BN'ers mee aan het NPO-programma, waar deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste moeten gaan. We stellen je voor aan de bekende deelnemers.

In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de loodzware training van het inmiddels welbekende commando-duo, Ray en Dai aandurven. En vergis je niet: deze BN'ers worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als bij de gewone burgers, er is geen speciale behandeling. 

Deze BN'ers doen mee aan Kamp van Koningsbrugge Special Edition:

Natasja Gibbs

Natasja is bekend van talkshow Op 1, radioshow De Nieuws BV en diverse BNNVARA programma’s. De presentatrice en journalist wil haar angsten overwinnen en het gevecht met haar verleden omgaan en doet daarom mee aan het programma.

Iris Enthoven

De YouTuber, podcastmaker en radio-sidekick op Radio 538 is niet angstig ingesteld, maar vreest wel dat het fysieke deel van Kamp van Koningsbrugge haar nekt. Ze wil dolgraag de eindstreep halen om zichzelf trots te maken.

Tarikh Janssen

Tarikh is acteur en kun je kennen uit films als Taal is Zeg maar echt mijn Ding, Onze Jongens en Alles voor Elkaar. De BN'er doet mee om zijn angsten (extreme hoogtes, hele diepe zeeën en het onbekende) te overwinnen.

Edino van Dorsten

Edino is één van de kinderen van Ruinerwold. Hij werd bekend door de NPO-documentaire die er over zijn verhaal is gemaakt. De vijfdelige documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold won vorig jaar een Gouden Televizier-Ring. Edino wil tijdens het programma terug naar zijn eigen identiteit.

Daphne Koster

Daphne is als oud Oranje Leeuwin en manager Ajax vrouwen zeer sportief en heeft ze maar een doel: het einde halen. Wel verwacht ze zichzelf tegen te komen.

Boris Schreurs

Boris is vooral bekend als zijn alterego My Little Puny. Hij deed mee aan het tweede seizoen van Drag Race Holland, waar hij als tweede eindigde. Met zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge hoopt hij het stigma over homo's te doorbreken.

Ruben Annink 

In de Beste Zangers viel Ruben op met zijn mooie en gevoelige nummers. Hij brak door in het programma De Beste Singer-Songwriter, waar hij de finale haalde. Nu gaat hij deze uitdaging aan.

Celine Huijsmans

Celine presenteerde ruim acht jaar lang Shownieuws en was ook op de radio te horen als nieuwslezeres. In het najaar van 2020 begon ze aan een nieuw avontuur: het presenteren van het dagelijkse radioprogramma de Veronica Middagshow. Celine is groot fan van het programma en wil graag uit haar comfortzone stappen. 

Niels Gomperts

Niels kun je kennen van de serie Penoza, de film Broers of het programma Expeditie Robinson. De skills die hij in de laatste heeft opgedaan zouden weleens heel goed kunnen gebruiken in Kamp van Koningsbrugge: hij weet tenslotte al hoe het is om te functioneren op heel weinig eten en slaap.

Wouter Prudon

Wouter is de drummer in de band Chef'Special. De muzikant heeft zelfs optredens laten schieten om mee te kunnen doen aan het programma, terwijl hij vanwege corona al bijna niet op het podium heeft gestaan. Wouter is dus zéér gedreven!

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober te zien om 20.35 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.