Welcome back, Eva Jinek! Talkshowhost keert vanavond terug

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Welcome back, Eva Jinek! Talkshowhost keert vanavond terug

Welcome back, Eva Jinek! Talkshowhost keert vanavond terug

|
|

Laatste update:

Eva Jinek is terug! De presentatrice keert vanavond, na de geboorte van haar zoontje Pax, terug op NPO1 met haar dagelijkse talkshow.

Jinek ging vorig jaar onverwacht op zwangerschapsverlof. Dat klinkt nogal... vreemd, maar de presentatrice trok het harde werk uiteindelijk niet tijdens haar zwangerschap, waardoor haar verlof eerder begon dan gepland.

Jinek beviel in september van haar zoontje Pax. Vanavond zal ze voor het eerst weer te zien zijn in Jinek.

Op Instagram meldt Jinek dat ze niet kan wachten om weer aan het werk te gaan, hoewel ze het lastig vindt om Pax thuis achter te laten.

Aan tafel!

In de eerste aflevering van Jinek, kijkt ze vooral vooruit naar 2019. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrere vertelt over wat er dit jaar allemaal in de ruimte gebeurt, en het opmerkelijke radioduo Dries Roelvink en Sven Kockelmann vertellen over hun programma 1 Op 1.

AD-columniste Angela de Jong analyseert de oudejaarsconferences, en vertelt meer over het ‘mediajaar’ 2019. Hélène Hendriks en Sjoerd van Ramhorst praten over het veelbelovende sportjaar dat ons te wachten staat. Journalist Joost Vullings, van EenVandaag vertelt meer over aankomende politieke jaar, waarin verschillende verkiezingen de boventoon voeren.

Ondanks haar ‘gebroken televisiejaar’, was Jinek in 2018 erg succesvol. Naast interviews met Bill en Hillary Clinton, won ze ook nog even de Sonja Barend Award, voor haar interview met DENK-politicus Farid Azarkan.

De ‘Jinek-comeback’ is vanavond te zien op NPO1, om 22:25 uur.

Lees verder