De familie Kraan in Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De familie Kraan in Een Huis Vol

Wéér baby op komst bij De Kraantjes uit Een Huis Vol

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De familie Kraan uit Een Huis Vol wás al uit de kluiten gewassen maar er is plaats voor nóg een baby’tje! Op Instagram kondigden Linda en Ivan Kraan hun negende kindje aan.

De familie Kraan was één van de smaakmakers van Een Huis Vol. Linda en Ivan hadden al kinderen uit een vorige relatie, maar besloten tóch samen een kindje te willen. Het werden er uiteindelijk vijf! Of eigenlijk zes dus.

Tijdens de vorige vakantie van de familie Kraan kreeg moeder Linda bijna een zenuwinzinking door al het gepuber, dus dachten ze vast: “Méér van dit!”

In het vorige seizoen van Een Huis Vol zagen we de kinderrijke families af en toe behoorlijk worstelen met thuisonderwijs en de coronamaatregelen. Da’s blijkbaar géén reden om te stoppen met het maken van extra koters!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nieuw seizoen Een Huis Vol?

Volgens Linda en Ivan wordt het jongste kindje in december 2021 geboren. Linda is erg misselijk en moe, maar de acht kinderen kunnen niet wachten om hun broertje of zusje te verwelkomen.

Op dit moment weten we nog niet zoveel over een nieuw seizoen van Een Huis Vol. Linda houdt iedereen via Instagram en Youtube sowieso op de hoogte van haar zwangerschap.

Lees verder