Watte?! O.a. Ray Donovan verdwijnt deze maand van Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Watte?! O.a. Ray Donovan verdwijnt deze maand van Netflix

Watte?! O.a. Ray Donovan verdwijnt deze maand van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor Ray Donovan-fans. Netflix trekt de serie op 26 juni van het platform. En dat terwijl we verlangend uitkeken naar een vijfde seizoen.

Het is niet bekend of Netflix alsnog bezig is met het verlengen van de rechten van de serie. Dat is in het verleden, na naarstig aandringen van fans, wel een aantal keer gelukt. En aangezien Ray Donovan erg populair is, houden we onze vingers gekruist!

Series

Ook de series Wallander (30 juni), Occupied (14 juni) en The Churchmen (14 juni) worden vriendelijk verzocht de streamingdienst te verlaten.

Reality/docu's

Vooral de afdeling reality-series en docu-series lopen een flinke deuk op deze maand. Mocht je nog aan een carrière als criminoloog of forensisch onderzoeker denken, doe dan nu snel inspiratie op op Netflix voor het te laat is. Zo verdwijnen de series Curious and Unusual Deaths, Murder Files, The Mind of a Murderer, Cold Justice: Sex Crimes en Killer Couples allemaal per 29 juni van Netflix.

Ook Real Life Wife Swap, America Unplugged, American Supernatural, Addicted to Food, Hidden Houses, Secrets of the Earth, Traffic Cops en Motorway Cops verdwijnen die dag. 

Niet getreurd

We zullen je dan ook niet langer ophouden en wensen je veel succes met bingewatchen deze maand! En mocht je dit nou geen steek uitmaken, dan lees je hier wat er in juni allemaal aan het Netflix-aanbod toegevoegd wordt. 

Lees verder