Wat is er gebeurd met Mick uit Married at First Sight?

Het huwelijksfestijn van Married at First Sight loopt niet vaak uit op een happily ever after. Zo ook geen gelukkig einde voor Mick en Daisy bij wie het huwelijk al snel geen enkele kans van slagen had. Hoe gaat het nu met Mick? Wij zochten het voor je uit!

Mick uit Married at First Sight

Mick Römer had heel graag zij vrouw willen vinden in het datingsprogramma Married at First Sight. Hoewel de deskundigen in het begin vrij overtuigd waren van de goede match tussen de Amsterdammers, bleek Daisy absoluut niet de vrouw van zijn dromen. De kijker zag het regelmatig flink misgaan en dan duurt het niet lang voordat de bom ontploft. Het paar koos er dan natuurlijk voor om te scheiden. 

Contact met Daisy

Het is dan ook niet heel gek dat Mick na zijn deelname nauwelijks contact heeft gehad met zijn ex-vrouw Daisy. In Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker vertelt hij dat ze elkaar het beste wensen, maar dat ze elkaar hebben losgelaten na het huwelijks-fiasco. "Ze zei wel dat, toen ze de afleveringen terugkeek, ze een bepaalde indruk van mij had. En toen ze het terugkeek op tv, dat ze eigenlijk toch te snel geoordeeld had." Ook geeft hij toe dat hij bepaalde dingen misschien wel anders had kunnen aanpakken: "We zijn nu zoveel jaar verder, dus daar is niets meer aan te doen."

Nieuwe liefde

Hoewel het huwelijk tussen de twee allesbehalve lekker liep, is de MAFS-kandidaat nu wél weer in de wolken! Mick is nu hartstikke gelukkig met zijn liefje Beau! Op Instagram deelt hij een kiekje waar de verliefdheid vanaf spat! Ook in Een ErvaRING Rijker vertelt hij over zijn nieuwe liefde: "Het gaat heel goed!" Mick vertelt dat hij zijn Beau heeft leren kennen op de voetbalclub; een groot onderdeel van zijn leven. Wat een goede match!

Niets missen van het huidige seizoen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken? Dat kan via Videoland!