• The Masked Singer

Wat gaat RTL met The Masked Singer doen nu het recht tegenover het Nederlands elftal staat?

The Masked Singer wordt zoals gewoonlijk uitgezonden op vrijdagavond, maar weet je wat er dan ook op tv is? Natuurlijk weet je dat: Nederland vs Argentinië op het WK voetbal in Qatar! Gaat RTL 4 de uitzending verplaatsen voor de kwartfinale?

The Masked Singer

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Vooralsnog heeft RTL 4 geen plannen om The Masked Singer te verplaatsen. Dat heeft een RTL 4-woordvoerder aan het AD bevestigd. De talentenjacht met de gekke pakken start om 20.00 uur zoals altijd. Maar op exact datzelfde moment strijden Nederland en Argentinië op NPO 1 om een plaats in de halve finale. Dat wordt kiezen!

Nederland vs Argentinië vs The Masked Singer

Het gaat om twee kijkcijferkanonnen want The Masked Singer trok vorige week maar liefst twee miljoen kijkers. Ondertussen harkte de laatste WK match, Nederland tegen de VS, bijna 4,8 miljoen kijkers binnen.

Best bekeken WK-wedstrijd ooit

Dat klinkt indrukwekkend maar het is nog steeds ondermaats vergeleken bij vorige WK-toernooien. En om het nog ingewikkelder te maken: de best bekeken WK match op de Nederlandse televisie was… Nederland-Argentinië in 2014! Toen keken 9 miljoen Nederlanders naar de balpartij.

Magere kijkcijfers

The Masked Singer heeft dus serieuze concurrentie vrijdagavond. Moet RTL 4 zich schrap zetten voor magere kijkcijfers? We zijn in ieder geval nog steeds benieuwd naar wie de Zeemeermin is.

The Masked Singer is vrijdagavond om 20.00 uur op RTL 4 en Nederland-Argentinië is om 20.00 uur op NPO 1. Lieve help!