The Guardians of The Galaxy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Guardians of The Galaxy

Waarom je de holiday-special van The Guardians of The Galaxy niet mag missen

|
|

Laatste update:

Terwijl The Suicide Squad om de hoek van de bioscopen staat te wachten, heeft regisseur James Gunn zijn handen alweer bomvol met een nieuw project. Deze keer keert hij terug naar zijn oude vertrouwde Guardians Of The Galaxy filmreeks. Maar voordat we een derde film krijgen, geeft de bezige bij ons eerst een belangrijke Guardians Of The Galaxy holiday-special cadeau. En deze special is belangrijk voor een reden!

Informatie vliegt op ons af

Zoals de titel al verklapt, zal de nieuwe special rond de feestdagen van 2022 worden uitgebracht. Een holiday-special klinkt niet direct als een spektakel, maar in een interview met Collider hamert Gunn erop dat het belangrijk is om zijn nieuwste creatie te zien. In de special leren we namelijk veel meer over onze favoriete ruimtehelden.

Waarom je de special absoluut niet mag missen

In het interview met Collider praat Gunn niet alleen over de komst van de special, maar ook over het belang van de special voor latere films. Je mag de special best skippen, maar verwacht dan niet iets te snappen van de volgende Guardians film. We krijgen namelijk informatie voorgeschoteld die we nog wel eens goed kunnen gebruiken voordat we uiteindelijk het slotdeel van de Guardians trilogie kunnen zien. Ook zullen we het een en ander kunnen leren over de nieuwe Thor film, Thor: Love And Thunder. Want daar spelen Star-Lord en de rest van de Guardians ook in mee. Alleen maar meer redenen om te weten wat er in die special gebeurt!

Wachten geblazen

Toch moeten we voor nu nog even braaf afwachten. De productie is momenteel nog niet begonnen, want Gunn neemt eerst de tijd om The Suicide Squad te promoten. Als de productie dan eindelijk een startschot krijgt, wordt de holiday-special tegelijkertijd met Guardians Of The Galaxy Vol. 3 opgenomen. Tijdens de feestdagen dit jaar gaan we daar nog niks van zien, maar we wachten in spanning af.

De Guardians krijgen na een lange periode weer tijd om te schitteren op ons beeldscherm. Dat is al een vroeg kerstcadeautje van onze held James Gunn.

The Guardians Of The Galaxy Holiday Special verschijnt December 2022 op Disney Plus.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder