Waar is Cameron Diaz gebleven? Selma Blair weet ‘t!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waar is Cameron Diaz gebleven? Selma Blair weet ‘t!

Waar is Cameron Diaz gebleven? Selma Blair weet ‘t!

|
|

Laatste update:

Cameron Diaz was de ster in films als The Mask, There’s Something About Mary, Charlie’s Angels, en ga nog maar even door. De laatste tijd zien we haar bijzonder weinig, en actrice Selma Blair weet wel waarom. Diaz is gewoon gestopt met acteren, zonder het aan iemand te melden!

Blair, die naast Cameron Diaz te zien was in The Sweetest Thing, haalde onlangs herinneringen met haar op aan de film. Toen ze fantaseerde over een sequel schoot Diaz dat plannetje meteen neer! De actrice is volgens Blair ‘klaar met acteren’, en niet van plan ooit nog een film te maken. 

Pauze werd pensioen

Volgens geruchten krijgt de actrice nog vrij regelmatig rollen aangeboden, maar wijst Diaz ze stelselmatig af. Blair heeft ook geen idee of Diaz ooit nog een rol zal accepteren. ‘Ik weet het niet! Op zich hoeft ze niet zo nodig, want ze leidt op het moment een heerlijk leventje.’

Cameron Diaz was het laatst te zien in de remake van Annie uit 2014. In hetzelfde jaar trouwde ze met zanger/gitarist Benji Madden, van de band Good Charlotte. Sindsdien richt ze zich vooral op het schrijven van ‘health’-boeken. 

Twijfelkont

Diaz stopte met films maken omdat het jarenlange reizen, en weinig thuis zijn, z’n tol eiste van de actrice. Iedereen ging er eigenlijk van uit dat ze na een paar jaar wel weer terug zou keren, maar de ‘sabbatical’ lijkt dus definitief!

In het verleden meldde Diaz een paar keer helemaal niet in het huwelijk te geloven, maar blijkbaar veranderde ze toch van gedachten. Fans van de actrice hebben in elk geval deze strohalm: misschien bedenkt ze zich nog!

Lees verder