Voor het eerst Veronica Inside zonder Johan Derksen; analist valt van trap

Veronica Superguide logo
Voor het eerst Veronica Inside zonder Johan Derksen; analist valt van trap

Voor het eerst Veronica Inside zonder Johan Derksen; analist valt van trap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Johan Derksen ligt in het ziekenhuis. De Veronica Inside-analist maakte een smak van de trap en moet zodoende voor de allereerste keer een uitzending van het voetbalprogramma VI missen. 

Derksen loopt botbreuken op

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee liet vandaag in de radioversie van het programma weten dat zijn VI-collega thuis van de trap is gevallen. Daarbij brak Johan Derksen zijn arm, ook heeft hij breuken in zijn gezicht en een zware hersenschudding opgelopen. Genee vult aan: “Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd. … Hij is lange tijd buiten westen geweest, maar op een gegeven moment is hij bijgekomen.”

Nog niet aanspreekbaar

Johan Derksen is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens Wilfred Genee is hij er op dit moment slecht aan toe, zo is hij bijvoorbeeld nog niet aanspreekbaar. Desondanks heeft Genee toch hoop dat Derksen morgen wellicht al uit het ziekenhuis ontslagen kan worden. We hoeven de markante analist echter niet meteen alweer in het tv-programma VI te verwachten. Genee geeft aan hem de komende weken zijn rust te gunnen.

Veronica Inside zonder Derksen

Zodoende gaat Johan Derksen dus voor het eerst een uitzending van Veronica Inside missen… Sterker nog: hij miste zelfs nog nooit eerder een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside óf Voetbal International. Maar zelfs als je niet zo’n voetballiefhebber bent en nooit naar deze programma’s hebt gekeken, ben je ongetwijfeld bekend met de naam Johan Derksen. Zo werd eind vorig jaar bijvoorbeeld de hashtag #SorryJohan in het leven geroepen.

Wij wensen Derksen graag veel beterschap!

Lees verder