Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes

Volgers spreken Rachel Hazes aan op gedrag

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes is sinds enige tijd actief op Instagram en ze ondervindt nu ook dat niet elke post altijd even goed valt, to put it mildly.

'Rachel Hazes aangesproken door volgers: geef het goede voorbeeld', kopte RTL Boulevard vanmiddag. Euh... wat is er aan de hand? Nou, Rachel, die de laatste tijd flink het shownieuws domineert, ging uiteten bij het restaurant van topkok Herman den Blijker. Ze hield zich - zo zien we op de foto - even niet aan de coronamaatregelen.

'Geef het goede voorbeeld'

"1.5 meter begrijp je niet zeker", sneert een volger. Een ander is nog een tikkie harder: "blijkbaar heb je schijt aan Corona en dus ook de mensen in de zorg". En zo zijn er nog wel meer van zulke reacties te vinden. "Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven", vindt één van Rachels volgers. "Anderhalve meter afstand houden, egotrippers."

Reacties

Hoewel Rachel veel negatieve reacties over zich heen krijgt, zijn er ook genoeg volgers die het voor haar opnemen. Die reageren als volgt: "Wat een azijnpissers weer zeg. Er zullen er genoeg tussen zitten die straks in het vliegtuig stappen om op vakantie te gaan. Let vooral op jezelf en niet zo op een ander", zo klinkt het. Rachel én Herman himself hebben nog niet gereageerd op de ontstane ophef.

Lees verder