Voel je oud, met de nostalgische trailer van 90s-serie Everything Sucks!

Veronica Superguide logo
Voel je oud, met de nostalgische trailer van 90s-serie Everything Sucks!

Voel je oud, met de nostalgische trailer van 90s-serie Everything Sucks!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De jaren 90 lijken inmiddels antieke geschiedenis. We gebruikten videobanden, gare discmans en luisterden naar grunge-muziek. Een mobiele telefoon? Die was alleen voor aanstellers! Netflix vindt de tijd rijp voor een nostalgische serie over de jaren negentig… Voel je je al oud?

Nostalgische tv-series en films, zoals Stranger Things en It, zijn behoorlijk in trek! Een show over de jaren 90 was er nog niet echt. Maar laten we er geen doekjes om winden: inmiddels zijn de ‘nineties’ ook alweer bijna 20 jaar geleden(!). Ook qua technologie waren de jaren negentig écht een andere tijd, waardoor deze duik in het verleden best logisch is.

Nostalgie-tv

Hoewel Everything Sucks, net als Stranger Things, drijft op nostalgie, staat de serie stevig met beide voeten op de grond. Het verhaal draait om twee groepen buitenbeentjes op een high school in Oregon. De audio/videoclub en de acteergroep proberen deze hel samen het hoofd te bieden.

De hoofdrollen in Everything Sucks worden gespeeld door Peyton Kennedy (Odd Squad) en Jahi Winston (Feed The Beast). Zij spelen de onzekere, puberende leerlingen Kate Messner en Luke O’Neil. Patch Darragh (Boardwalk Empire) en Claudine Nako (Grimm) spelen de ouders van de kids.

Everything Sucks is vanaf 16 februari te zien op Netflix. De comedy bestaat uit tien afleveringen van elk een half uur. 

Lees verder