Vijfde (!) Game of Thrones-prequel in de maak bij HBO

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vijfde (!) Game of Thrones-prequel in de maak bij HBO

Vijfde (!) Game of Thrones-prequel in de maak bij HBO

|
|

Laatste update:

Game of Thrones-producer Bryan Cogman laat aan Entertainment Weekly weten dat hij een vijfde (!) Game of Thrones-prequel aan het schrijven is. Niemand minder dan George R.R. Martin gaat hem daarbij helpen!

Money

Een melkkoe als Game of Thrones slacht je niet wanneer het lied van ijs en vuur is afgelopen, maar laat je lekker doorgroeien tot een heuse melkdraak. HBO heeft daarom al vier prequels besteld en mag daar nu dus nog een vijfde bij optellen. 

Bryan Cogman

Cogman werkt al mee aan de fantasyserie sinds seizoen één en heeft een paar van de beste afleveringen ooit geregisseerd (The Laws of Gods and Men, anyone?). Daarnaast is-ie al jaren fan van de boekenreeks en wil hij niets liever dan de geschiedenis van Westeros verder induiken. 

Prequels

Dus, waar gaat het over? Dat weten we nog niet. Martin liet eerder al weten niet geïnteresseerd te zijn in een serie over Robert’s Rebellion, aangezien dat al uitvoerig in Thrones besproken wordt. Daarnaast is de kans dat je favoriete karakters opduiken erg klein; de prequels zullen zich allemaal vóór Game of Thrones gaan afspelen. 

Oranje (?) licht

Er is trouwens geen garantie dat deze vijf prequels er ook allemaal komen. Ze zijn in ontwikkeling, maar hebben geen van allen nog groen licht gekregen van Casey Bloys, de programmabaas van HBO. 

Lees verder