Vijf Fantastic Beasts-films in vijf verschillende steden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vijf Fantastic Beasts-films in vijf verschillende steden

Vijf Fantastic Beasts-films in vijf verschillende steden

|
|

Laatste update:

Dat Fantastic Beasts een wereldwijd succes is, wisten we al. Maar dat het maken van de films éven wereldwijd zal zijn, is nieuws voor ons!

New York, Parijs...

Je weet natuurlijk al dat de eerste film uit 2016, Fantastic Beasts and Where to Find Them, zich in New York afspeelt. Misschien weet je ook dat de tweede film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, grotendeels in Parijs opgenomen is. Maar nu heeft regisseur David Yates vertelt dat er voor de overige drie films óók naar andere steden afgereisd zal worden. "We weten al waar de volgende film plaats zal vinden. Het is erg spannend! Het is een globaal verhaal, natuurlijk. En aangezien er een globaal publiek voor is, is het alleen maar extra leuk om het verhaal naar verschillende delen van de wereld te brengen", aldus Yates. De toekomstige locaties blijven vooralsnog een raadsel...

Foto's!

Het afgelopen weekend werden fans weer verblijd met een aantal nieuwe foto's van de aanstaande Fantastic Beasts-film. Benieuwd? Bekijk ze hierboven door op de pijltjes <> in de Instagram-post te klikken, of (voor nóg meer foto's!) hieronder de galerij te openen!

Grindelwald

In The Crimes of Grindelwald ontsnapt Grindelwald uit de gevangenis. De kwaadaardige tovenaar en zijn volgelingen zijn ervan overtuigd dat ‘volbloed’ tovenaars over de mensheid horen te heersen en zetten zich dan ook vol voor die overtuiging in. Albus Dumbledore steekt hier een toverstokje voor en schakelt de hulp in van Fantastic Beasts-held Newt Scamandar, die zich niet realiseert hoe gevaarlijk deze missie is.

16 november gaat Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald in première!

Lees verder