Vierde seizoen The Bridge vanaf januari te zien in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vierde seizoen The Bridge vanaf januari te zien in Nederland

Vierde seizoen The Bridge vanaf januari te zien in Nederland

|
|

Laatste update:

The Bridge is al jaren één van de populairste Scandinavische misdaadseries. Ook fan? Dan zul je vast dolblij zijn om te lezen dat het vierde seizoen van de Deens-Zweedse tv-topper vanaf januari, gelijktijdig met de uitzendingen op de Zweedse en Deense televisie, in Nederland te zien zal zijn. Er is alleen een kleine kink in de kabel…

Andere koek

Waar voorgaande seizoenen op Netflix verschenen, zal het komende seizoen te zien zijn op de eigen streamingsite van Lumière, de distributeur van The Bridge. Vanaf 2 januari verschijnt hierop wekelijks een nieuwe aflevering van de de vierde serie. Pech voor Netflixers die naar de episodes uitkijken, want dat betekent óf opnieuw geld betalen om te kunnen kijken (want Netflix kijk je natuurlijk ook niet voor niets), óf geen nieuwe afleveringen (#FirstWorldProblems). 

Bingen voor het goede doel

Wie besluit de nieuwe afleveringen bij Lumière te kijken en zich nog deze week registreert en een aankoop doet, doet overigens wel iets goeds. Lumière doneert tot 24 december € 1,- per verkochte serie aan 3FM Serious Request. Kijk, das dan weer top.

Bummer…

Maar nog even over de nieuwe reeks: pas wanneer het vierde seizoen van The Bridge, dat acht afleveringen telt, volledig is uitgezonden, zal de serie op dvd en blu-ray worden uitgebracht, en verschijnen op publieke zenders. Tja…

Spanning en sensatie

In ieder seizoen van The Bridge staat een nieuwe moordzaak centraal die ‘iets’ te maken heeft met de gigantische Sontbrug die Denemarken en Zweden met elkaar verbindt. 

In seizoen vier krijgt rechercheur Hendrik Sabroe (Thure Lindhard) de opdracht om de moord op de directrice van een migratiebureau in Kopenhagen op te lossen. Ze kwam bijzonder naar aan haar eind: ze werd gestenigd onder de brug. Zijn collega Saga Norén (Sofia Helin) moet hij helaas missen bij het onderzoek, omdat zij in een vrouwengevangenis een straf moet uitzitten.

Bekijk de trailer van seizoen vier in bovenstaande video.

Lees verder