Videostreamingsdienst Amazon Prime Video nu beschikbaar in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Videostreamingsdienst Amazon Prime Video nu beschikbaar in Nederland

Videostreamingsdienst Amazon Prime Video nu beschikbaar in Nederland

|
|

Laatste update:

Amazon heeft per direct Prime Video in Nederland gelanceerd. Via deze videostreamingsdienst is onder andere The Grand Tour te zien, het nieuwe autoprogramma van de makers van Top Gear.

The Grand Tour

Abonnees van Amazon Prime Video krijgen onder meer toegang tot het populaire autoprogramma The Grand Tour met oud-Top Gear hosts Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. De autoshow heeft nu al een record neergezet als meest illegaal gedownloade programma ooit en is vaker gedownload dan bijvoorbeeld Game of Thrones. Maar illegaal downloaden hoeft nu dus niet meer!

Honderden series en films

Andere Amazon Original Series zijn Mozart in the Jungle, Transparant, The Man in the High Castle en Tumble Leaf. Daarnaast heeft Amazon ook de rechten gekocht voor honderden films en series, zoals Seinfeld, Community, de Fast & Furious-serie en Bridesmaids.

Altijd en overal kijken

Prime Video-leden kunnen altijd en overal films en tv-programma's kijken via de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en -tablets, smart TV's of online op PrimeVideo.com. Ook kunnen Prime Video-leden alle titels downloaden om ze op mobiele apparaten offline te bekijken. Wel een nadeel, de Chromecast en Apple TV worden door Amazon niet ondersteund.

Abonnement

Nieuwe abonnees kunnen de dienst het eerste half jaar uitproberen voor €2,99 per maand. De eerste zeven dagen zijn zelfs helemaal gratis. Daarna kost een abonnement €5,99 per maand waarmee Prime Video net wat goedkoper is dan Netflix.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder