VI: Gerard Joling zorgt voor hilariteit tijdens 'tenenkrommend' interview met Hugo de Jonge

Hugo de Jonge, Gerard Joling en de heren van VI? Een vrij unieke samenstelling die je niet vaak in je leven voorbij ziet komen. In de aanloop naar de verkiezingen schoof minister Hugo de Jonge aan bij Vandaag Inside en dat zorgde uiteindelijk voor veel boze kijkers. Gelukkig is daar Gerard om de boel de redden. 

Gerard Joling

Kijkers zijn zwaar teleurgesteld in de 'waardeloze uitzending' van Vandaag Inside met Hugo de Jonge. Volgens hen was het interview nogal 'kritiekloos' en werd er nauwelijks doorgezaagd op echt belangrijke onderdelen. Pieter Omtzigt of de mysterieuze appjes van De Jonge? Die vragen van Wilfred Genee stelden niets voor volgens kijkers. 

De tekst gaat verder onder de tweets

Patricia Paay

De uitzending stelde weinig voor volgens kijkers. Wel een positief punt: Gerard Joling zat aan de bar om zijn nieuwe single te promoten. Niet alleen wil hij dat héél graag laten weten tijdens het ietwat ongemakkelijke interview, maar hij onderbreekt de heren ook vaak genoeg met hilarische anekdotes of grappige opmerkingen. Gerard verstoort het pleidooi van De Jonge op geheel eigen wijze door zijn appelsap van de bar te pakken en vertelt hoe hem dat doet denken aan Patricia Paay. Toon gezet. 

Zangkunsten van Hugo de Jonge

Daar blijft het niet bij. Het iconische fragment waarin De Jonge zijn versie van White Christmas zingt wordt natuurlijk nog eens getoond bij Vandaag Inside. Gerard laat uit schrik zijn glas op de grond vallen, omdat hij 'dit heel erg goed vond'. Het zorgt voor hilariteit bij het publiek en ook kijkers kunnen hard om de acties van Gerard lachen. 

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21:30 te zien op SBS6.