Vervolg Murder on the Orient Express in de maak

Veronica Superguide logo
Vervolg Murder on the Orient Express in de maak

Vervolg Murder on the Orient Express in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het gigantische succes van Murder on the Orient Express kon een vervolg uiteraard niet uitblijven. Producent 20th Century Fox pakt deze keer niet de trein, maar gaan voor een cruise over de rivier. Het bekende Agatha Christie-boek Death on the Nile moet de kaskraker gaan opvolgen.

Poirot

The Hollywood Reporter brengt het nieuws exclusief, maar geeft weinig details over de aankomende film prijs. Zo weten ze alleen te melden dat Michael Green, die ook verantwoordelijk was voor het script van Orient Express, zich gaat storten op de nieuwe prent. De verwachting is dat acteur Kenneth Branagh zijn comeback zal maken als regisseur en daarmee ook wederom de hoofdrol van Poirot op zich zal neme

Death on the Nile

Het originele boek Death on the Nile dateert alweer uit 1937 en draait om de bekende detective Poirot die tijdens zijn vakantie op een liefdesmysterie met dodelijke gevolgen stuit. Het verhaal werd, net als Orient Express trouwens, in de jaren zeventig ook al een keer verfilmd en blijft één van de populairste boeken van Agatha Christie.

Wanneer Death of the Nile uiteindelijk in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend.

Lees verder