Veronica Mars krijgt een reboot! Dit is wat erover weten

Veronica Superguide logo
Veronica Mars krijgt een reboot! Dit is wat erover weten

Veronica Mars krijgt een reboot! Dit is wat erover weten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is een reboot van de serie Veronica Mars in de maak! En ja: Kristen Bell neemt wederom de hoofrol op zich. Kristen maakte het heugelijke nieuws vandaag zelf op Twitter en Instagram bekend.

In 2019 worden 'Marshmellows' dus verblijd met een nieuw seizoen van de cultserie. De Amerikaanse zender Hulu heeft acht afleveringen van ieder één uur besteld. In de acht afleveringen wordt Mars ingehuurd om een reeks moorden tijdens de Amerikaanse 'spring break' te onderzoeken. Eén grote zaak dus, in plaats van de losse zaken die we van de originele serie gewend zijn!

Veronica Mars werd tussen 2004 en 2008 uitgezonden op de Amerikaanse zender CW en betekende de doorbraak voor Kristen Bell. Kristen speelde een middelbare scholier die bijkluste als privédetective. En hoewel de serie altijd lovende reacties en recensies ontving, gingen de kijkcijfers nooit door het dak. Dat is ook waarschijnlijk de reden dat de serie slechts drie seizoenen overleefde. Fans waren niet blij dat de serie de nek omgedraaid werd en startten wereldwijd een geldinzamelingsactie om een Veronica Mars-film tot stand te brengen. En met succes: in 2014 verscheen de gelijknamige speelfilm.

In Nederland werd Veronica Mars uitgezonden op BNN en Net5. Het is nog niet zeker of de reboot ook de oversteek naar ons kikkerlandje maakt. We houden je op de hoogte!

Lees verder