Heeft Marlijn Weerdenburg de winnaar van De Slimste Mens verklapt?

Veronica Superguide logo
Heeft Marlijn Weerdenburg de winnaar van De Slimste Mens verklapt?

Eh… Verklapt Marlijn Weerdenburg winnaar De Slimste Mens?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De zomereditie van De Slimste Mens krijgt binnenkort een spannende ontknoping. Hoewel: de winnaar van de komische kennisquiz ligt mogelijk al op straat!

Komende week nemen Eveline van Rijswijk, Paul de Munnik, Bram Krikke, Rob Hadders en Kees van Amstel. Het tegen elkaar op, om uit te maken wie De Slimste Mens is. De show is enorm populair, en het winnen van de quiz een hele prestatie én eer.

Niet De Slimste Mens

Wat een spannende strijd had moeten worden, lijkt nu een beetje in het water te vallen. Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, De Nieuwe Lekkerbek) bereidt zich voor op een nieuwe Marlijn Zingt-theatertour, en doet dat met Paul de Munnik.

De presentatrice/actrice deelt hier natuurlijk een paar leuke foto’s van, maar lijkt zich te verslikken in een bijschrift! Samen met ‘de slimste mens Paul de Munnik’!? Wat zeg je ons nu?

Wordt hier bedoeld dat Paul de winnaar is van De Slimste? Of is het gewoon een grappige verwijzing naar zijn deelname? Verschillende fans reageren nogal geprikkeld op de post. Weerdenburg zelf noemt het een onschuldig grapje.

Dat kan zo zijn, maar dat zouden wij ook zeggen om onze blunder te verbloemen… Is het eigenlijk géén grapje en zegt Marlijn dat het wél zo is? Of is het een grapje, maar zegt Marlijn dat het een grapje is om het te laten lijken of het géén grapje is, maar dat het dan tóch een grapje is?

Pffff, wanneer begint Wie Is De Mol weer? De finale van De Slimste Mens is deze week te zien: wij hebben in elk geval een nieuwe favoriet!

Lees verder