Verbazing over sabbatical Katja Schuurman: ‘Werkt ze zoveel dan?’

shownieuws katja schuurman evert santegoeds

Katja Schuurman neemt een half jaar rust. Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds is verbaasd dat de presentatrice een sabbatical nodig heeft: “Gaan we d’r minder zien? Zien we d’r dan zoveel?

Katja Schuurman neemt half jaar rust

De komende tijd zullen we Katja Schuurman minder op social media en in de media zien. De presentatrice neemt namelijk een sabbatical van een half jaar. Dat vertelde ze in de Zelfspodcast van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck. Geen zorgen! Er is niets ergs aan de hand: Katja gaat er gewoon even tussenuit om wat rust te nemen.

'Hoeveel dagen per week ze nou echt werkt...'

Journalist Evert Santegoeds schuift aan bij Shownieuws om het nieuws te bespreken. Hij kan zijn verbazing nauwelijks verhullen: “Gaan we [Katja] minder zien? Zien we d’r dan zoveel? Ze zit meestal in het buitenland.” Marije Knevel en Iris van Lunenburg zijn dat niet helemaal met hem eens. Ze wijzen bijvoorbeeld op Return to Sender, Katja haar stichting. Evert is echter niet onder de indruk: “Hoeveel dagen per week ze nou echt werkt dat hebben we nooit zitten turven.” 

Evert vertelt dat Katja’s management verbaasd was door de sabbatical. “Die wisten van niks. Dus dan hoeven ze ook geen agenda leeg te maken kennelijk. En dat geeft wel aan dat ik toch een beetje gelijk heb.

Meer lezen over Katja? De presentatrice maakte laatst de tongen los in Het Jachtseizoen. Ook heeft ze een rol gescoord in de nieuwe Costa-film. Wat een nostalgie! Een GTST-comeback zou het helemaal afmaken, maar dat lijkt helaas uitgesloten

Shownieuws is iedere avond rond 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.