Verbazing alom na onthulling Hollywood-icoon in The Masked Singer Frankrijk

Door Robin Heerkens
Monster The Masked Singer
© Laura Oldenbroek

Alvast wat geniale The Masked Singer-voorpret terwijl we wachten op het nieuwe seizoen op RTL 4: de Franse editie is as we speak in volle gang en daar kwam dinsdag gewoon even een Hollywood-cultgrootheid uit een kostuum! 

"Mijn naam wordt vermeld in het Guinness Book of Records", was de eerste hint bij het Cobra-kostuum. Hierin staat hij vermeld als 'de meest bekeken man op televisie'. "Ik heb een ster op de Hollywood Walk of Fame", zo klonk het bij nóg een hint. Al snel vloog half Hollywood over de tong bij kijkers en het panel. Robert Downey Jr., David Guetta, Jean-Claude Van Damme, David Hasselhoff, Mick Jagger, Alec Baldwin - you name it en hij kwam voorbij.

Wie zit er in de Cobra?

De Cobra zong Frank Sinatra's My Way. Kun jij de ware identiteit van dit slangenmens raden? We geven je nog een hint mee: "Ik ken Europa, maar ken Frankrijk niet goed". Hmm...

Onthulling

Nee? No problem, we hebben de reveal voor je. Het gaat om niemand minder dan Baywatch-cultheld David Hasselhoff! Knight Rider was achteraf natuurlijk een logische optie. 'Ik ken Europa' slaat natuurlijk op het nummer 'Looking for freedom', dat een giga-hit was in Duitsland en de rest van Europa. De Franse jury reageerde verbaasd en verrast op de onthulling, zo zien we in de heerlijk hysterische beelden hieronder.

Het is nog niet bekend wanneer The Masked Singer weer terugkomt in Nederland. Maar we verwachten dat er later dit jaar weer een nieuw seizoen op RTL 4 komt.