Venom breekt wereldwijd record in het eerste weekend!

Door Redactie
Venom breekt wereldwijd record in het eerste weekend!

Venom is officieel de nummer 1 film ter wereld op het moment! Met een opbrengst van 205 miljoen dollar in het eerste weekend, is de film de best verdienende film die in oktober uitgekomen is ooit. Daarmee verslaat de film het record dat eerder op naam stond van Gravity.

En dat vinden de makers van Venom vast erg lekker. De afgelopen tijd kreeg de Marvel-film namelijk behoorlijk wat negativiteit over zich heen, nadat men ontevreden was over de PG-13 rating en critici de film tot op de grond hadden afgebrand. Nu de fans schijnbaar wél achter de film staan, is er een grote kans dat Sony nóg 2 Venom-films uit haar mouw schudt en bovendien ook Spiderman-karakters  Morbius the Living Vampire, Black Cat, Silver Sable, Silk, Kraven the Hunter en Nightwatch eigen films krijgen!

Om het plaatje even compleet te maken: de bejubelde film A Star is Born opende dit weekend achter Venom op de tweede plaats. De film hengelde internationaal 54 miljoen dollar binnen. Moet je nagaan hoé lekker Venom gaat! Take that, haters!