'Vandaag Inside-trio krijgt meerjarig contract én nieuwe vrijdagavondshow'

Kijkers zijn voorlopig niet af van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp: het 'gouden trio' van John de Mol zit dichtbij contractverlenging. Ook zijn ze in gesprek over een vrijdagavondshow.

Vandaag Inside trio

Terwijl andere SBS 6-programma's zoals het peperdure Avastars dramatisch scoren, gaat Vandaag Inside altijd lekker. De drie heren zijn uitgegroeid tot de paradepaardjes van Talpa. Geen wonder dat John de Mol alles doet om ze aan boord te houden. 

Monstersalaris

Johan, Wilfred en René zijn volgens het AD al even in onderhandeling over een meerjarig contract. Het trio is volgens de krant bijna klaar om hun handtekening te zetten: alleen bij René zouden de puntjes nog op de i gezet moeten worden. De heren zitten er met hun nieuwe contract warmpjes bij: per persoon zouden ze tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Vrijdagavondshow

Maar John de Mol is nog meer van plan met het trio. Ze zouden ook in gesprek zijn over een nieuwe vrijdagavondshow, die het gat van kijkcijferflop Avastars moet vullen. Het zou een uitgebreidere talkshow worden met live muziek. Als de heren eruit komen, zou de eerste uitzending al op 7 april zijn.

Vandaag Inside zie je op werkdagen rond 21.35 uur op SBS6.