Vanavond op tv: Wie is de Mol?, Verborgen Verleden en Endeavour

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? - FINALE

20.28 - NPO 1

Vrijstellingen, onbegrijpelijke opdrachten, jokers, badeendjes en bizarre Mol-acties; ook dit seizoen van Wie is de Mol? is weer niets wat het lijkt. Vanavond wordt duidelijk wie de boel de ­afgelopen weken in Zuid-Afrika heeft lopen flessen. En voor wie Annick met het blufspel ­ge­slachtofferd werd.

Verborgen Verleden

20.35 - NPO 2

Nadat hij ons in Het Verhaal van Nederland door de wortels van de Lage Landen navigeerde, duikt Daan Schuurmans in Verborgen Verleden in zijn eigen roots. Hij is vooral benieuwd naar de moeder van zijn vader, oma Maria. Na een duik in de stamboom van de Schuurmans voert de familiegeschiedenis hem verder naar het Rotterdam van de oorlogsjaren en een stel reislustige avonturiers.

Endeavour 

22.29 - NPO 2

Op een afgelegen landweggetje, op een steenworp afstand van een nudistencamping, wordt een taxichauffeur dood aangetroffen, zijn lichaam doorzeefd met kogels. De moord lijkt verband te houden met een recente golf van aanvallen op taxichauffeurs, maar de locatie van de plaats delict is opmerkelijk. Want wat deed het slachtoffer bij de camping? Morse heeft intussen wel wat anders aan zijn hoofd: zijn stiefmoeder staat onaangekondigd voor de deur en aan haar bagage te zien, is ze niet van plan om snel te vertrekken.