Vanavond op tv: Trom, Without Sin en Marble Mania

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's van de avond!

Trom
© ITV

Trom - NIEUW

20.25 - NPO 3

Aan het rijtje misdaadseries die zich afspelen in de meest verlaten en fascinerende landschappen ter wereld wordt vanavond een nieuwe titel toegevoegd: Trom, losjes gebaseerd op de romans van Jógvan Isaksen en gesitueerd op de Faeröer. Hier maken we kennis met onderzoeksjournalist Hannis Martinsson, die na een alarmerend telefoonbericht, besluit terug te keren naar de eilanden van zijn jeugd.

Without Sin - NIEUW

22.29 - NPO 2

Drie jaar geleden zag Stella Tomlinson haar leven en huwelijk in elkaar klappen na de moord op haar dochter Maisy. Terwijl zij de eenzame nachten doelloos doorbrengt achter het stuur van haar Uber, heeft haar ex-man een nieuw leven opgebouwd. In een poging om ook haar leven weer op de rit te krijgen, stemt ze in met een confrontatie met de voor de moord veroordeelde Charles Stone. Maar niets had haar voor­ kunnen bereiden op wat hij te zeggen heeft.

Marble Mania

20.30 - SBS6

In de tweede aflevering van Marble Mania verwelkomt presentator Winston Gerschtanowitz drie spelers die hij niet aan elkaar hoeft voor te stellen. Drie sterren uit de realityreeks Urk! maken hun opwachting in de knikkershow. Teun Kapitein, beter bekend als Teun Föhn, zijn beste vriendin Greetje en vrachtwagenchauffeur Tony Regnerus wagen zich op de knikkerbaan.