Telefilm De Kuthoer Katja Herbers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Telefilm De Kuthoer Katja Herbers

Vanavond op tv: Telefilm De Kuthoer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond op tv: Telefilm De Kuthoer met Katja Herbers die, op z'n zachtst gezegd, een 'doorgeslagen' columniste speelt. Een absurdistische horrorfilm met een heftige titel én met een hoofdpersonage die heftige dingen onderneemt...  

'Kuthoer!'

Katja Herbers, die een vaste rol te pakken heeft gekregen in Westworld, speelt Femke, een columniste en auteur die dagelijks gewoon haar werk doet. Toch wordt ze keer op keer platgegooid met nare uitspraken, zoals 'kuthoer', en sommige internettrollen wensen haar zelfs de dood toe. Nou, daar is de 'kuthoer' op een gegeven moment he-le-maal klaar mee. Ze besluit wraak te nemen op al haar haters en dat escaleert al snel in bloedbaden en gruwelijke misdaden.

Heftige titel 

De titel De Kuthoer is niet zomaar gekozen door de makers van de film. "Het is een scheldwoord dat je vaak terugziet op social media, waar veel gedreigd en gescholden wordt. Daar zijn we flink boos over en dat is de film ook" De makers willen laten zien dat mensen online vaak véél te ver gaan met hun uitspraken. 

De Kuthoer is vanavond, 8 januari, om 20:30 uur te zien op NPO 3.

Lees verder